Rendelési útmutató

Szállítási és csomagolási költségek

A könyvrendeléseket a Magyar Posta által, vagy Pick Pack Ponton keresztül kézbesítjük.

Mindkét szállítási formánál lehetőség van online bankkártyás fizetésre. Az online bankkártyás fizetési módról további információkat a Rendelési útmutató menüpont alatt talál. A szállítási díjakat az alábbi táblázat foglalja össze.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK
Magyar Posta
házhoz szállítás
Posta Pont Pick Pack Pont
Utánvétes
fizetési mód
Online
bankkártyás
fizetési mód
Utánvétes
fizetési mód
Online
bankkártyás
fizetési mód
Utánvétes
fizetési mód
Online
bankkártyás
fizetési mód
6000 Ft
alatt
990 Ft 890 Ft 790 Ft 690 Ft 800 Ft 700 Ft
6000 Ft
felett
INGYENES INGYENES INGYENES INGYENES INGYENES INGYENES
Coop Klub
kártyával,
4000 Ft felett
INGYENES INGYENES INGYENES INGYENES INGYENES INGYENES

Postai kiszállítás esetében nem áll módunkban meghatározni az adott napszakon történő szállítás pontos időpontját, ez a Posta terheltségétől függ. A Pick Pack Pontos csomagküldéskor a Pick Pack Pont a vásárló e-mail címére értesítő e-mailt, telefonjára pedig SMS-t küld az átvétel időpontjával kapcsolatban. Megrendelését 1 hétig őrzi a Pick Pack Pont, amennyiben ezalatt nem veszi át, a visszaszállítás előtt 24 órával újra e-mailban értesítik. A Pick Pack rendszerről további információkat az alábbi linken talál:
szalaykonyvek.hu/pickpack

A Posta Pont rendszer részleteiről az alábbi linkre kattintva tudhat meg többet:
szalaykonyvek.hu/postapont

A rendelést 4-8 munkanapon belül teljesítjük. Csak magyarországi címre áll módunkban szállítani.

Rendelési lehetőségek

 • Interneten

  1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosárba, majd kattintson a jobb felső sarokban található „A kosár tartalma” mondatra.
  2. A „Kosár tartalma” oldalon lehetősége van a megrendelt könyvek darabszámának módosítására, vagy a könyv törlésére a kosarából.
  3. Ha már korábbiakban regisztrált, akkor a jobb felső sarokban tud bejelentkezni. Amennyiben még nem regisztrált, kattintson a „regisztrálj itt” vagy a „Regisztráció” feliratra, és adja meg a kért adatokat. Bejelentkezés után kattintson a kosár tartalmára.
  4. Ezután lehetősége van további könyvek megvásárlására, illetve a megrendelés leadásának folytatására. A megrendelés gombra kattintva választhat szállítási módot, ellenőrizheti a kosár tartalmát, a megrendelés összegét és a szállítási illetve számlázási adatait. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, akkor a módosításra itt is lehetősége van. A megjegyzés rovatban további információkat, észrevételeket, kéréseket adhat meg.
  5. A „Megrendelés elküldése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését. A regisztrált e-mail címére 48 órán belül automatikus visszaigazoló e-mail érkezik. Amennyiben ezt nem kapja meg, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

  Amennyiben a régi honlapunkon már regisztrált, abban az esetben az új honlapunkon már nem kell ezt újra megtennie. A belépéshez az elfelejtett jelszó menüpontban kérjen a regisztrált e-mail címére jelszóváltoztatást.

 • Telefonon

  Telefonos munkatársaink minden hétköznap 8-16 óráig rendelkezésére állnak. Felveszik rendelését és szívesen válaszolnak felmerülő kérdéseire.
  Telefonszám: 59/322-555

 • Személyesen

  A katalógusban szereplő kiadványok bármelyikéhez hozzájuthat intézményi bizományosaink segítségével!
  Országszerte több ezer intézményben (bölcsődékben, óvodákban, iskolákban, munkahelyeken) jelen vagyunk. Keresse terjesztő partnereinket a környezetében fekvő intézményekben, és győződjön meg könyveink minőségéről a saját szemével!

 • E-mailen keresztül

  Küldje el a kiválasztott könyvek listáját nevének és címének feltüntetésével a rendeles@szalaykonyvek.hu címre.

 • Faxon

  Faxolja át a megrendelendő könyvek listáját nevének és címének feltüntetésével.
  Faxszám: 59/321-444