A Szalay Könyvkiadó

A Szalay Könyvek – Pannon Literatúra Kft. – több mint húsz éves múlttal büszkélkedhet. Legfőbb törekvésünk, hogy a család valamennyi tagjának tudjunk nívós és elérhető árú kiadványokat ajánlani. Gazdag és sokszínű, folyamatosan bővülő kínálatunkba főként gyermekkönyvek, foglalkoztatók, kifestők, szakácskönyvek, tartalmas albumok, ismertterjesztő könyvek, kiadványok tartoznak. Jelenleg mintegy 7000 állandó intézményt látnak el terjesztőink és könyveink több bolthálózatban is megtalálhatóak.

Kiállítóként rendszeresen részt veszünk a London Book Fair, a Bologna Children’s Book Fair és a világon a legjelentősebbnek számító Frankfurt Book Fair nemzetközi könyvkiállításon. Több, nagynevű kiadóval ápolunk szoros partneri viszonyt, akiknek a könyveit rendszeresen jelentetjük meg magyar nyelven. Mindemellett kiadványaink színvonalát bizonyítja, hogy saját könyveink közül is sok címet vásárolnak meg különböző külföldi kiadók.

Cégünk alapítója Szalay Péter, és a közel 80 dolgozó munkájának az eredménye az eddig megjelent több ezer különböző témájú könyv.

Deák Ferenc úti telephelyünk